Bye Bye Menno Snel........

Alles wat niet in een andere rubriek thuishoort of wat niet met Thailand te maken heeft.
Moderators: Chang, Patriot, Broom, Loempia
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
erik-kuijpers
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 3376
Lid geworden op: donderdag 11 oktober 2018, 14:32
Locatie: In volgend leven: Frankrijk.

Bye Bye Menno Snel........

#1 Bericht door erik-kuijpers » woensdag 18 december 2019, 23:28

Weer een staatssecretaris weg door problemen binnen de belastingdienst. Mr drs Frans Weekers ging hem 'dagdagelijks' voor na zijn stuntelende rede. Menno Snel treedt af want hij heeft geen steun in de kamer. Wat is dat voor kwak?

Je bent crisismanager of niet en rol je mouwen dan op om die zwijnenstal uit te mesten! Overduidelijk zitten slapen, jarenlang, doof voor klachten, en nu vindt meneertje Snel geen steun in de kamers.....

Mensen die tot 50 k neuro moesten terugbetalen vanwege 'fraude' die ook op vandaag nog niet weten wat ze waar en waarom gefraudeerd zouden hebben. Openheid van zaken? Nooit van gehoord.

Nu is de politiek hier ook schuld aan. Ingewikkelde regelingen wijzigen in november en denken dat de softwaredienst van de belastingdienst dat wel 'even' per 1-1 laat ingaan. Onmogelijk. Sowieso al een rare zaak dat je een dienst die geprogrammeerd is om te innen, incasseren, grijpen, graaien, vergaren, het woord 'belastinggaarder' komt daar vandaan, opdraagt mensen een toeslag uit te betalen.

Enfin, de problemen blijven weer liggen tot de volgende bewindspersoon.... Het verhaal herhaalt zich zoals zo vaak in NL.

Ik vraag me wel af waarom geen van die 300 gezinnen naar de voorzieningenrechter is gestapt. Of kan dat niet, Lammert, als je meeleest? Je bent toch niet rechteloos?

Plaats reactie

Terug naar “Off Topic”