Hoi!
Vraagje, toen ik in Thailand was heb ik een aantal keren een dry red curry op zoiets als dit plaatje, heerlijk.
Nu is mijn vraag, hoe maak ik dit zelf na? Heb uiteraard al gegoogled en vaak uitgeprobeerd, maar bij mij blijft de currypasta dan ook echt droog, in stukjes zegmaar, en niet zoals in Thailand een beetje waterig zodat het door de rijst te mengen valt.
Hopelijk heeft hier iemand goede tips!
Droge curry
Moderator: Loempia
-
- komt net kijken
- Berichten: 7
- Lid geworden op: vrijdag 13 juni 2014, 11:55
- Gardensafari
- Volwaardig lid
- Berichten: 5592
- Lid geworden op: zondag 01 maart 2009, 21:20
- Locatie: Veel te weinig: Saraburi
- Contacteer:
Re: Droge curry
Er moet kokosmelk in, volgens mijn Thaise vrouw.
Hoe meer kokosmelk hoe natter de curry wordt.
Hoe meer kokosmelk hoe natter de curry wordt.
Knor, knor,
Hans
Steeds vaker wordt in Nederland Dr. Oetker uitgesproken als "Dr. Utker". Ik hoop dat ze dat met koetjesrepen niet gaan doen.
Hans
Steeds vaker wordt in Nederland Dr. Oetker uitgesproken als "Dr. Utker". Ik hoop dat ze dat met koetjesrepen niet gaan doen.