Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

Thaise keuken.
Moderators: Chang, Patriot, Broom

Moderator: Loempia

Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
De Beweerder
Expat
Expat
Berichten: 1737
Lid geworden op: dinsdag 25 oktober 2005, 22:57
Locatie: Nakhon Ratchasima

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#106 Bericht door De Beweerder » donderdag 19 november 2015, 03:49

Zo de box van Dirk is weer veilig aangekomen!

Afbeelding

Snel in de vriezer en laat de winter nu maar komen.

Afbeelding

Dirk bedankt, dat word weer smikkelen en smullen.

http://www.dutchsnacksthailand.com
A millionaire in free time, can not save time only use ;)

prajak
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 17884
Lid geworden op: zaterdag 21 juni 2008, 00:24

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#107 Bericht door prajak » donderdag 19 november 2015, 09:42

Laat ze smaken! Ik heb door zuinig te doen nog een wintervoorraadje rookworsten van de 75 liggen en ook nog frikandellen. Printen44 neemt in maart weer mee en dan wil ik ook de ossenworst van Dirk eens proberen. Plus de Frico kaas uiteraard.

En vandaag heb ik in Udon gekocht speculaasjes en stroopwafelen. Het kan niet op. :giggle2:

Gebruikersavatar
brake034
Expat
Expat
Berichten: 3527
Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#108 Bericht door brake034 » vrijdag 20 november 2015, 20:36

Zo, het werk zit er op, morgen vlieg ik lekker terug naar de Rai met de sudderplaatjes en wat andere spulletjes.
>7 dagen in NL en bijna geen zon gezien......
Marcel

Jeanette
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 4675
Lid geworden op: maandag 16 november 2009, 13:52
Locatie: Leiderdorp

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#109 Bericht door Jeanette » zaterdag 21 november 2015, 08:32

Tja, dit zijn de donkere maanden.
Wij krijgen daar een compensatie voor in mei en juni.
Vergeet de speculaaskruiden en speculaasplankjes niet. (zie toppic-titel) [8)

Goede reis gewenst.

8-)

Gebruikersavatar
Lammert de Haan
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 1538
Lid geworden op: maandag 12 januari 2015, 19:59
Locatie: Heerenveen

Re: Doe het zelf in uw

#110 Bericht door Lammert de Haan » zaterdag 21 november 2015, 08:59

De Beweerder schreef:Zo de box van Dirk is weer veilig aangekomen!

Afbeelding

Dirk bedankt, dat word weer smikkelen en smullen.

http://www.dutchsnacksthailand.com
Oei, Beweerder: ziet dat er even lekker uit. Ja: "smullen maar". En geniet ervan. :thumbsup:
DISCLAIMER:
Het lezen van mijn berichten kan ernstig hersenletsel veroorzaken. Hiervoor aanvaard ik echter geen enkele aansprakelijkheid.

Gebruikersavatar
brake034
Expat
Expat
Berichten: 3527
Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#111 Bericht door brake034 » zondag 22 november 2015, 13:39

Prajak, Ruud, graag even een nieuwe PM met het postadres.
Veel oude PM's gooi ik weg ivm met de beperkte hoeveelheid houdbare berichten.
Marcel

prajak
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 17884
Lid geworden op: zaterdag 21 juni 2008, 00:24

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#112 Bericht door prajak » zondag 22 november 2015, 15:13

Doe ik.

En jouw bankrekening en de kosten, zet je die er in het pakketje bij? De porto tel ik er zelf wel bij.

Mag in NL, mag in TH, ik betaal net zo gemakkelijk in euro als in Thai baht als in natura als het maar geen stinkvrucht is zoals de doerian. :giggle:

Gebruikersavatar
brake034
Expat
Expat
Berichten: 3527
Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#113 Bericht door brake034 » maandag 23 november 2015, 05:37

Komt goed Prajak, gewoon in THB op de SCB is prima hoor.
In natura mag ook maar heb dan liever rookworst als Durian....
Marcel

Gebruikersavatar
De Beweerder
Expat
Expat
Berichten: 1737
Lid geworden op: dinsdag 25 oktober 2005, 22:57
Locatie: Nakhon Ratchasima

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#114 Bericht door De Beweerder » zaterdag 20 februari 2016, 04:08

Voor de geïnteresseerden onder ons, dit kocht ik bij de Makro.

Afbeelding

Lekker voor bv een patatje oorlog.
A millionaire in free time, can not save time only use ;)

prajak
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 17884
Lid geworden op: zaterdag 21 juni 2008, 00:24

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#115 Bericht door prajak » zaterdag 20 februari 2016, 05:55

Lekker! En smaakt ie als 'onze' pindasaus of zit er een bak 'heet' in ?

Gebruikersavatar
De Beweerder
Expat
Expat
Berichten: 1737
Lid geworden op: dinsdag 25 oktober 2005, 22:57
Locatie: Nakhon Ratchasima

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#116 Bericht door De Beweerder » zaterdag 20 februari 2016, 06:20

Licht mild, zeker niet heet.
A millionaire in free time, can not save time only use ;)

Gebruikersavatar
RuudThai
Expat
Expat
Berichten: 10295
Lid geworden op: dinsdag 05 juni 2007, 03:29
Locatie: Sakon Nakhon

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#117 Bericht door RuudThai » zaterdag 20 februari 2016, 06:37

Ik ken 'm wel, dit is een groot pak bij de Makro, kleine pakjes zijn verkrijgbaar bij sommige 7-11's en de Tops.
Het haalt niet bij de lekkere vette smeuïge pindasaus die in Nederland verkrijgbaar is. Misschien moet je er wat extra pindakaas aan toevoegen om dat effect te verkrijgen.

Gebruikersavatar
brake034
Expat
Expat
Berichten: 3527
Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#118 Bericht door brake034 » donderdag 07 april 2016, 15:57

RuudThai schreef: Ha! Geweldig, mijn dank is grenzeloos!
Jaja blabbla, de volgende keer stuur ik geen gratis sudderplaatjes meer hoor, zo leer je je papheimers kennen.....
Marcel

Gebruikersavatar
RuudThai
Expat
Expat
Berichten: 10295
Lid geworden op: dinsdag 05 juni 2007, 03:29
Locatie: Sakon Nakhon

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#119 Bericht door RuudThai » donderdag 07 april 2016, 16:04

Je moet de zaken wel gescheiden kunnen houden Marcel.

Gebruikersavatar
brake034
Expat
Expat
Berichten: 3527
Lid geworden op: maandag 20 augustus 2012, 11:51

Re: Doe het zelf in uw "Thaise keuken"

#120 Bericht door brake034 » donderdag 07 april 2016, 16:05

Nou Ruud, dan vraag ik me af waarvoor je vrienden hebt, je raakt ze zo razendsnel weer kwijt!
Marcel

Plaats reactie

Terug naar “Thaise keuken”