Mededelingen ten aanzien van het oude forum!

Medelingen, tips en opmerkingen.
Moderators: Chang, Patriot
Gesloten
Bericht
Auteur
Chang
Site Admin
Site Admin
Berichten: 580
Lid geworden op: dinsdag 01 februari 2005, 19:45
Contacteer:

Mededelingen ten aanzien van het oude forum!

#1 Bericht door Chang » vrijdag 27 augustus 2010, 17:06

Een aantal mededelingen ten aanzien van het oude forum.

Op het oude forum is het plaatsen van berichten uitgeschakeld, wel is dit forum nog toegankelijk om geplaatste berichten te lezen. Naar verwachting zullen de fora op de oude locatie binnenkort onzichtbaar worden gemaakt, de huidige berichten zullen daar nog een periode blijven staan om een eventuele backup te waarborgen indien er hier toch iets niet goed blijkt te gaan, dan behoort een eventuele terugkeer tot de mogelijkheden.

Het privé berichten systeem op de oude forumlocatie:
Het privé berichten systeem zal tot zondag 29 augustus a.s. 12.00 uur Nederlandse tijd (17.00 Thaise tijd) bereikbaar blijven. Tot die tijd heeft u de gelegenheid eventuele berichten welke na maandag 23 augustus zijn verzonden te bewaren op uw computer.

Het gebruikersprofiel op de oude forumlocatie:
Uw gebruikersprofiel blijft voorlopig toegankelijk op de oude forumlocatie. Wel geef ik het advies om uw email adres te wijzigen in een fictief mailadres (door het forumteam zal dit worden gecontroleerd of deze daadwerkelijk fictief is, anders wordt uw oude adres hersteld), dit om eventuele ongewenste reclame via xsbb in uw mail adres te voorkomen. Indien u aan deze oproep gehoor heeft gegeven verzoek ik u om in uw onderschrift op het oude forum de volgende regel toe te voegen: Ik ben verhuisd naar http://www.thailandforum.nl!

Linkvermeldingen naar de oude forumlocatie:
Heeft u op uw website een linkvermelding staan naar http://www.thailand.xsbb.nl, dan verzoek ik u deze zo spoedig te wijzigen in http://www.thailandforum.nl

Namens het Thailand Forum Team,

Chang

Gesloten

Terug naar “Mededelingen, tips en opmerkingen”