lekkerrr !thongdee schreef: aha , mijn favoriet ....
Nam Tok น้ำตก bedoel je , moet je weten ,Nam Tok wil dus zeggen waterval , daar bedoelen ze mee , het vlees dat gegrild word op de BBQ waar het vet van uit druipt en zo op de gril valt (als een waterval) het is zeker niet met varkensvlees gemaakt, ik maak het zelf met rundsvlees , het liefst een entrecote (vlees met wat vet aan )die je eerst grild en dan in halve centimeter dikkeslierten snijd , die gooi je weer in de wok, kort opbakt met wat coriander en munt, sezamzaadjes,challotjes citroen(limoen)sap en wat vissaus, zeker niet die "kau noor" (opgebakken ongekookte sticky rijst) die je dan in de vijzel fijnstampt erbij doen En natuurlijk niet vergeten die lekkere rode pepertjes erbij te doen ;-)
ik krijg er gelijk honger van
( aroy in thais of nie :-) )
je bent dus echt een fijnproever en een nog betere kok !