foebal kenner 'chao boy'

Thailand gerelateerde nieuws- en krantenartikelen.
Moderators: Chang, Patriot, Broom

Moderator: Loempia

Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
wpdl
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 2835
Lid geworden op: zondag 05 maart 2017, 07:23
Locatie: Nakhon Ratchasima

foebal kenner 'chao boy'

#1 Bericht door wpdl » zaterdag 19 november 2022, 02:25

Een leeuw genaamd 'Chao Boy' in de Khon Kaen Zoo in het noordoosten van Thailand heeft zijn eerste voorspellingen gedaan voor het WK 2022, dat zondag van start gaat in Qatar.

Directeur van de dierentuin Narongwit Chodchoi zegt dat de 9-jarige Chao Boy een slagingspercentage van 80% heeft bij het correct voorspellen van resultaten in het voetbal.

Chao Boy doet zijn voorspellingen door kip te eten. Medewerkers van de dierentuin hangen kippen aan vlaggen en hijsen ze in het leeuwenverblijf. Chao Boy springt op en verslindt de kip onder zijn voorspelde winnaar.

De eerste wedstrijd van het toernooi begint zondag om 23.00 uur tussen Groep A-teams Qatar en Ecuador. De gelukkige leeuw kreeg veel te eten toen het personeel van de dierentuin de test drie keer deed om te zien wie Chao Boy denkt dat de eerste wedstrijd zal winnen.

Twee van de drie keer at Chao Boy de kip onder de vlag van Qatar, wat betekent dat hij gelooft dat het gastteam Qatar de openingswedstrijd zal winnen.

De voorspellende leeuw heeft ook voorspellingen gedaan voor de twee wedstrijden die op maandag 21 november staan ​​gepland: Engeland tegen Iran om 20.00 uur en Senegal tegen Nederland om 23.00 uur. Chao Boy voorspelt dat Engeland en Nederland de respectievelijke winnaars zullen zijn.


Bron The Thaiger

driver
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 7550
Lid geworden op: maandag 03 mei 2010, 14:37
Locatie: Ede en dakloos in Thailand momenteel.

Re: foebal kenner 'chao boy'

#2 Bericht door driver » dinsdag 22 november 2022, 21:10

Foutje wat betreft het gastland. De andere twee voorspellingen kwamen uit.

Plaats reactie

Terug naar “Nieuws”