Omgeving Ao Nang Krabi.

Vragen en ervaringen.
Moderators: Chang, Patriot, Broom

Moderator: Loempia

Plaats reactie
Bericht
Auteur
Inge
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 330
Lid geworden op: vrijdag 05 mei 2006, 12:14

Omgeving Ao Nang Krabi.

#1 Bericht door Inge » woensdag 24 juni 2015, 13:00

We zijn een beetje aan het stoeien over onze laatste 5 dagen. We verblijven 17 dagen in Birma en de laatste nacht in Bangkok.
Nu komen we rond 19.00 uur aan in Krabi. We denken aan de omgeving Ao nang om daar lekker te gaan toeren met een brommertje. We zijn in die hoek bekend. Willen misschien een middagje naar Raileybeach en wat boottripjes maken.

Nu zijn we nog op zoek naar een leuk hotel / Guesthouse , liefst met zwembad en in het groen. Mag best wat verder van het stadje af zijn, hebben dan toch een scooter.

Iemand nog een leuke tip , een "onontdekt pareltje"die niet op de bookingssites staat?

Weet iemand of er buiten Ao nang nog mooie plekken aan het strand zijn waar we 5 dagen kunnen doorbrengen? Bij. vanaf Krabi de andere kant op ipv.naar Ao nang?

pong
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 1377
Lid geworden op: woensdag 07 januari 2009, 14:30

Re: Omgeving Ao Nang Krabi.

#2 Bericht door pong » zaterdag 27 juni 2015, 13:50

niet zo geschikt vanaf daar-dat is toch dat aparte strand dat net als een eiland enkel per boot is te bereiken vanwege hoge rotsen rondom? Lijkt me nou niet zo geschikt om te gaan brommeren. Overigens van wat ik me er zelf van herinner is eigenlijk de hele omgeving juist van Krabi voor brommeren nou niet heel erg uitnodigend-weinig te zien, veel nogal gevaarlijke grote te smalle wegen met te veel verkeer dat doordendert.

Henk Korat
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Berichten: 2948
Lid geworden op: donderdag 28 april 2011, 19:39
Locatie: Nakhon Ratchasima

Re: Omgeving Ao Nang Krabi.

#3 Bericht door Henk Korat » zaterdag 27 juni 2015, 14:12

Ao Nang is een prachtig strand met een mooie boulevard en van drie kanten met de auto bereikbaar. Aan de boulevard, maar ook niet ver van het strand af, liggen hotels/resorts in alle prijsklassen. Je zult best wat vinden. Aan de boulevard heb je ook reisbureautjes, waar je boot- en andere tochten kunt boeken. In de omgeving van Ao Nang is zat te beleven.
"Voor de oplossing is het onontbeerlijk de tegenstander niet te zien als de vijand, doch als een drager van een andere mening." (Koningin Beatrix tijdens haar inhuldiging)

Plaats reactie

Terug naar “Reizen door Thailand”