koh lanta

Alles over de Thaise eilanden.
Moderators: Chang, Patriot, Broom

Moderator: Loempia

Plaats reactie
Bericht
Auteur
maxidaver
komt net kijken
komt net kijken
Berichten: 5
Lid geworden op: dinsdag 15 oktober 2013, 10:20

koh lanta

#1 Bericht door maxidaver » woensdag 16 oktober 2013, 07:36

hey guys and girls..Volgend jaar gaan we weer in november.super veel zin in thailand. we willen naar koh lanta.Wie heeft ervaringen in november op de drukke stranden.
hoe is het met de hotels en het eten.is het wat duurder omdat het een eiland is...Thailand online ging eerst op phiphi. hebben we gedaan toen,we zaten op erawan resort. super...en we aten bij een zigeuner restaurantje,,,,want in het hotel was het eten stukken duurder. nu gaan ze niet meer op phiphi want de prijs kwaliteit verhoudingen zijn weg. ze vragen nu woekerprijzen. hoe is dat op koh lanta. en hoe is het met de religie op koh lanta. we weten dat op koh raya moslim overheerst en die zijn toch wat gereserveerder en chagerijniger. en als je dan boedhist gemeenschap gewend bent is dat wel een klap... we horen het graag van jullie..

Naphaporn
heeft ervaring
heeft ervaring
Berichten: 31
Lid geworden op: zondag 28 maart 2010, 13:34

Re: koh lanta

#2 Bericht door Naphaporn » donderdag 17 oktober 2013, 12:08

Zelf ben ik al een aantal keren op Ko Lanta geweest echter niet in Novembber.
Ko Lanta is weliswaar een eiland maar je kan daar gewoon met een taxi/minibus naar toe door 2x een ferry te nemen voor een afstand van misschien 200 meter, niet echt het gevoel dat je naar een eiland gaat.
Ko Lanta vind ik zelf een onderschat eiland, het is een mooi eiland, mooie stranden en met een brommetje kan je het gehele eiland zien op redelijk rustige en goede wegen.
Voor wat het geloof betreft, daar heb ik nooit last mee gehad, zoals overal heb je aardige en wat minder aardige mensen.
Drank kan je gewoon verkrijgen alleen wordt je soms voor het eten bedient door een moslim en voor de drank door een niet moslim en krijg je dus ook 2 rekeningen.
Ko lanta is een aanrader.
gr
RW

Plaats reactie

Terug naar “Eilanden”