Thailand Forum

Het grootste en meest actieve Thailand forum!
Het is momenteel zaterdag 17 november 2018, 22:13

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 36 berichten ]  Ga naar pagina Vorige 1 2 3 Volgende
Auteur Bericht
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 13:19 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: zaterdag 21 mei 2005, 08:49
Berichten: 6611
Locatie: Planet Earth
RuudThai schreef:
Jim schreef:
skype en andere VoIP is natuurlijk goedkoper, maar als je geen internet op je mobiele telefoon hebt en je wilt goedkoop met je mobiel naar thailand bellen, is calldiscount een van de weinige opties die je hebt.


Ik heb internet op mijn mobieltje, maar kun je in Thailand dan via je Skype-account bellen? Staat AIS dat toe? En hoe krijg ik dan Skype op mijn gsm geladen?


je hebt daar wel een smartphone voor nodig.
een EDGE verbinding is ook wel het absolute minimum.
er is skype voor iOS, Symbian en Android

voor andere VoIP providers kan je Fring of NimBuzz gebruiken.
deze draaien ook op JAVA.

en dan heb je natuurlijk nog MobileVoIP voor de betamaxclones zoals voipbuster, voipdiscount, calleasy, etc etc....

_________________
The Internet was awesome until everyone showed up.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 13:24 
Offline
Expat
Expat
Gebruikersavatar

Lid geworden op: dinsdag 05 juni 2007, 03:29
Berichten: 10054
Locatie: Sakon Nakhon
Jim schreef:
je hebt daar wel een smartphone voor nodig.
een EDGE verbinding is ook wel het absolute minimum.
er is skype voor iOS, Symbian en Android

voor andere VoIP providers kan je Fring of NimBuzz gebruiken.
deze draaien ook op JAVA.

en dan heb je natuurlijk nog MobileVoIP voor de betamaxclones zoals voipbuster, voipdiscount, calleasy, etc etc....


Ik vind mijn Nokia 3110c erg smart, maar dat zal je wel niet bedoelen.... ;) :lol:


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 13:34 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: zaterdag 21 mei 2005, 08:49
Berichten: 6611
Locatie: Planet Earth
als het goed is, kun je daar wel fring en nimbuzz op draaien.

je kan het proberen door naar m.fing.com en m.nimbuzz.com te aan.
als hij dan iets installeert, zit je goed ;)

_________________
The Internet was awesome until everyone showed up.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 14:25 
Offline
Standaard Lid
Standaard Lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: dinsdag 10 november 2009, 19:50
Berichten: 465
RuudThai schreef:
Jim schreef:
je hebt daar wel een smartphone voor nodig.
een EDGE verbinding is ook wel het absolute minimum.
er is skype voor iOS, Symbian en Android

voor andere VoIP providers kan je Fring of NimBuzz gebruiken.
deze draaien ook op JAVA.

en dan heb je natuurlijk nog MobileVoIP voor de betamaxclones zoals voipbuster, voipdiscount, calleasy, etc etc....


Ik vind mijn Nokia 3110c erg smart, maar dat zal je wel niet bedoelen.... ;) :lol:



Haat het om te zeggen maar als je een Iphone4 hebt dan kun je op elke wireless point, Starbucks, 99coffee, maakt niet uit welke via goedkoop skype of voip bellen.

_________________
Tja.... het is genoeg geweest.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 15:15 
Offline
Expat
Expat
Gebruikersavatar

Lid geworden op: dinsdag 05 juni 2007, 03:29
Berichten: 10054
Locatie: Sakon Nakhon
Ice-CNX2009 schreef:
Haat het om te zeggen maar als je een Iphone4 hebt dan kun je op elke wireless point, Starbucks, 99coffee, maakt niet uit welke via goedkoop skype of voip bellen.


Hier in Sakon Nakhon lopen we wat achter.... geen wireless points, geen Iphones!
Dat laatste weet ik omdat één van mijn Nederlandse vrienden hier er naar op zoek ging. BigC, Tesco, Makro, Telewiz en nog een stuk of wat andere telefoonwinkels afgelopen: geen Iphone.
Ook bijv. geen DVD-recorders en bijna alleen blanco dvd's van het merk Princo, een beter merk zie je nauwelijks (soms wat Sony).


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 15:17 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: zaterdag 21 mei 2005, 08:49
Berichten: 6611
Locatie: Planet Earth
kweenie of 900 euro uit geven om goedkoop te bellen nou zo'n goed idee is :lol:

je kan bij die zaken gratis bellen met elke smartphone die wifi heeft.
zoi'n telefoontje haal je al voor 100 a 150 euro.

_________________
The Internet was awesome until everyone showed up.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 15:20 
Offline
Standaard Lid
Standaard Lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: dinsdag 10 november 2009, 19:50
Berichten: 465
RuudThai schreef:
Ice-CNX2009 schreef:
Haat het om te zeggen maar als je een Iphone4 hebt dan kun je op elke wireless point, Starbucks, 99coffee, maakt niet uit welke via goedkoop skype of voip bellen.


Hier in Sakon Nakhon lopen we wat achter.... geen wireless points, geen Iphones!
Dat laatste weet ik omdat één van mijn Nederlandse vrienden hier er naar op zoek ging. BigC, Tesco, Makro, Telewiz en nog een stuk of wat andere telefoonwinkels afgelopen: geen Iphone.
Ook bijv. geen DVD-recorders en bijna alleen blanco dvd's van het merk Princo, een beter merk zie je nauwelijks (soms wat Sony).



Ok, Ruud dan ben je veroordeeld tot het gebruik thuis van het internet en des te beter. Als je gewoon een headset neemt euro 9,95 dan kun je via skype heeeeel goedkoop bellen. En als je een EURO subscription neemt kun je bijna alle mobile nummers ook bellen via skype. Ook een lossen skype/voip phone kun je dan in huis connecten en dus goedkoop bellen.

Ik heb dat ook in mijn huis in Chiang Mai, en gaat erg goed en de kosten zijn laag. Iedereen heeft al een internet aansluiting dus............

Hop hop op skype en gaan met die banaan...

_________________
Tja.... het is genoeg geweest.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 15:20 
Offline
Standaard Lid
Standaard Lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: dinsdag 10 november 2009, 19:50
Berichten: 465
Jim schreef:
kweenie of 900 euro uit geven om goedkoop te bellen nou zo'n goed idee is :lol:

je kan bij die zaken gratis bellen met elke smartphone die wifi heeft.
zoi'n telefoontje haal je al voor 100 a 150 euro.


Jim, waar haal je 900 euro vandaan?

_________________
Tja.... het is genoeg geweest.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 16:07 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: zaterdag 21 mei 2005, 08:49
Berichten: 6611
Locatie: Planet Earth
http://tweakers.net/pricewatch/258443/a ... zwart.html

_________________
The Internet was awesome until everyone showed up.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 16:11 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: vrijdag 28 september 2007, 07:33
Berichten: 6466
Locatie: ฮอลแลนด์ใต้
Het kan nog wel wat goedkoper maar het blijft prijzig: http://www.vergelijk.nl/mobiele_telefoo ... ne_4_32gb/

Overigens kun je met een G4 16 gb ook aardig uit de voeten en die kost net even meer dan 700 euro.

_________________
Live your dream, don't dream your life.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 16:26 
Offline
Standaard Lid
Standaard Lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: dinsdag 10 november 2009, 19:50
Berichten: 465
Jim schreef:
http://tweakers.net/pricewatch/258443/apple-iphone-4-%2832gb%29-zwart.html



HKG HKD 4998,00 and in THB 23000,00

_________________
Tja.... het is genoeg geweest.


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 17:32 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid

Lid geworden op: maandag 03 mei 2010, 14:37
Berichten: 6369
Locatie: Ede en dakloos in Thailand momenteel.
Ice-CNX2009 schreef:
Mart schreef:
Ice-CNX2009 schreef:
Driver,

en als je een wireless thuis hebt en een Iphone kun je skype zonder problemen gebruiken en ben je dus klaar voor weinig.

Ice


Driver schreef dat haar computer buiten dienst is :mrgreen:



EN ZIJN COMPUTER DAN, OF LEEFT DRIVER OOK IN MAK MAK COUNTRY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

driver is een hij maar dat terzijde ha,ha.

ik leef in Ede overigens als ik niet in Sung Noen ben.

25 reacties al zag ik net dus ik vlieg er qua reageren even tussendoor.

mvg driver


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 17:35 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid

Lid geworden op: maandag 03 mei 2010, 14:37
Berichten: 6369
Locatie: Ede en dakloos in Thailand momenteel.
ron schreef:
Jim schreef:
driver schreef:
Dus blijft over de vraag : Hoe zou het komen dat ik haar wel via mijn dure mobiel kan bereiken op haar mobiel en niet via de goedkope aanbieders met mijn vaste nummer ?
Waar kan de fout of het probleem zitten ?


die 0900 nummers verdienen aan het starttarief.
hoe vaker jij probeert, hoe meer zij verdienen.

Citeer:
En waar moet ik zijn om haar met mijn mobiele telefoon goedkoop te kunnen bellen .


http://www.callsdiscount.com/nederland/vanaf-mobiel.htm

020 701 92 92 (€ 0,00 / minuut*)



Hallo Jim.

Heb jij al gebeld met dat 020 nummer?
Zijn er geen bijkomende kosten dan?

Groet Ron

met dit nummer heb ik ook met mijn vaste telefoon wat keren gebeld naar haar mobiele nummer en dat kost zo,n 30 % meer dan via 09001555 dat kost zo,n 2 a 2,25 euro per uur dacht ik maar ja...dat geeft nu helaas wat problemen zoals eerder gemeld .


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 17:46 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid

Lid geworden op: maandag 03 mei 2010, 14:37
Berichten: 6369
Locatie: Ede en dakloos in Thailand momenteel.
ron schreef:
Jim schreef:
driver schreef:
Dus blijft over de vraag : Hoe zou het komen dat ik haar wel via mijn dure mobiel kan bereiken op haar mobiel en niet via de goedkope aanbieders met mijn vaste nummer ?
Waar kan de fout of het probleem zitten ?


die 0900 nummers verdienen aan het starttarief.
hoe vaker jij probeert, hoe meer zij verdienen.

Citeer:
En waar moet ik zijn om haar met mijn mobiele telefoon goedkoop te kunnen bellen .


http://www.callsdiscount.com/nederland/vanaf-mobiel.htm

020 701 92 92 (€ 0,00 / minuut*)



Hallo Jim.

Heb jij al gebeld met dat 020 nummer?
Zijn er geen bijkomende kosten dan?

Groet Ron

voor niks gaat de zon op ook dit nummer kost geld zie overzicht hieronder .

Gebeldnummer Duur Start tarief Totaal Piek? Doorgeschakeld?
09-10-10 13:19:25 0031318756869 Nationaal Amsterdam 0031207019292 0:00:40 0.10 0.14
11 08-10-10 22:47:55 0031318756869 Nationaal Amsterdam 0031207019292 0:43:20 0.10 1.84 0031207019292 0:00:44 0.10 0.14
13 08-10-10 21:46:22 0031318756869 Nationaal Amsterdam 0031207019292 1:00:01 0.10 2.51 [/b]


Omhoog
   
 Berichtonderwerp: Re: Belprobleem met Thailand.
BerichtGeplaatst: zondag 17 oktober 2010, 19:24 
Offline
Volwaardig lid
Volwaardig lid
Gebruikersavatar

Lid geworden op: zaterdag 21 mei 2005, 08:49
Berichten: 6611
Locatie: Planet Earth
bellen kost geld, idd ;)

maar het is een standaard (inter)lokaal nummer dus je betaalt standaard KPN/telfort/tele2/vul-je-provider-maar-in belkosten.

_________________
The Internet was awesome until everyone showed up.


Omhoog
   
Toon berichten van afgelopen:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 36 berichten ]  Ga naar pagina Vorige 1 2 3 Volgende

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kunt niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kunt niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBB.nl.